Opplev Norges mest kjente foss, Vøringsfossen! Kjærtveit Camping ligger kun 20 minutter unna Vøringsfossen, noe som gjør det til en perfekt dagstur om du ønsker å se de ville naturkreftene i den 182 meterhøye fossen på nært hold.

Hos oss i Kjærtveit Camping kan du velge blant hytter og leiligheter, uavhengig årstid. Fra april til oktober kan du benytte deg av vår campingplass for vogner og bobiler. Som tredje generasjon familiebedrift har bevart alle tradisjoner fra vårt oppstart og klart å bevare det autentiske preget vi i Kjærtveit Camping er kjent for. Samtidig har vi sørget for å utruste campingplass med alle nødvendige fasiliteter for komfort. Hos oss skal du ikke savne noe mens du er på ferie.

Gjør deg klar for å oppleve Vøringsfossen

Den majestetiske fossen starter på Hardangerviddaplatået og stuper nesten 200 meter ned i Måbødalen. Det hele kan oppleves på nært hold fra utkikkspunktene på toppen og bunnen. Ved bunnen av Vøringsfossen vil dere både kunne høre og føle den enorme kraften i et slikt fossefall. Det anbefales å kle seg i sprutsikre klær dersom man ønsker å besøke Vøringsfossen fra bunnen. Utkikksplattformene på Hardangerviddaplatået ble bygget ut i 2015 av nasjonale turistveier, og er nå delvis tilgjengelige for rullestoler og har toaletter tilgjengelige for besøkende. Ved toppen av Vøringsfossen finner dere også både kafeteria og suvenirbutikk.

Deler av Vøringsfossen fryser til ved vinterstider, og utkikksplattformene stenges derfor for publikum på grunn av økt risiko.

Se Vøringsfossen fra et helt nytt perspektiv

En kort kjøretur unna campingen finner du nå det nyeste tilskuddet til turistattraksjonen Vøringsfossen. Parkeringsmuligheter er tilgjengelige rett ved vossen i det nylig ferdigstilte utkikksområdet. En nybygget trappebro fra 2020, som strekker seg over fossen og gir deg et unikt og spektakulært syn over hele fossefallet og er en “Must see” om du skal besøke Vøringsfossen.

Legg ferien til Hardanger og utforsk de norske naturkreftene! Du kan trygt lene deg på vår lokalkunnskap og vi setter pris på å dele våre erfaringer med besøkende som ønsker opplevelser man sent vil glemme!

Kontakt oss og book din neste ferie på Kjærtveit Camping, like i nærheten av Vøringsfossen.