Idyllisk camping i Eidfjord i Hardanger

Idyllisk camping i Eidfjord i Hardanger

Planlegger du en Norgesferie med familien i sommer?

Ta turen innom vår idylliske camping dypt inne i Hardangerfjorden!

Hardangerfjorden byr på en rekke fantastiske syn, som kan nytes både fra både høyden, stranden og vannet. Fjorden er Norges nest lengste fjord og hva er vel bedre enn å oppleve den fra sitt østligste punkt, Eidfjord. Eidfjord opplever mye turisme og har et spennende og variert aktivitetstilbud for små og store. Du kan utforske Eidfjord Gamle kyrkje, en steinkirke fra 1309 og padle i kajakk i både fjorden og elvene, alt på samme dag!

Oppdag Eidfjord, den skjulte perlen innerst i Hardangerfjorden

Kjærtveit camping ligger like i utkanten av Eidfjord sentrum og har både butikker og restauranter innen gåavstand. Eidfjord byr på en rekke flotte turområder hvor du kan oppleve blant annet vassdrag, fiskeområder, Hardangervidda og Natursenteret. Hardanger byr på både gå- og sykkelturer i høyt og lav terreng, slik at alle kan finne en tur som passer for seg, uavhengig av fysisk form. Kontakt oss på campingen om du ønsker tips til en passende tur for deg!

Dersom du ønsker en actionfylt dag ute i Hardangerfjorden kan vi på Kjærtveit camping være behjelpelige med å booke tur med RIB i samarbeid med Hardanger fjordsafari. Slik at dere kan nyte fart og spenning med fantastisk utsikt over majestetisk natur.

Vi ønsker deg og dere velkommen til Hardangerfjorden og Eidfjord.

Ta kontakt med oss i Kjærtveit camping for å booke din neste overnatting!