Vil du bo i en hytte med utsikt over vakre Hardanger? Enkelte av våre hytter har utsikt over Hardangerfjorden og ligger helt nede ved vannkanten.

Kjærtveit Camping ligger kun et steinkast fra Eidfjord Sentrum og alle dets fasiliteter. I tillegg er campingplassen plassert like i munningen til den populære lakseelva Eio, hvor vi kan tilby fiskekort i sesongen 01. juli - 15. september.

Hytter med plass til hele familien

Våre hytter er inndelt i to ulike kategorier, enkel standard for 2 personer (Gamlastovo) og høy standard for inntil 7 personer. Begge hyttekategoriene kommer med fullt utstyrt kjøkken og Wifi, slik at dere står fritt til å nyte den fullstendige hytteopplevelsen. Alle hytter med høy standard kommer også med vaskemaskin og tørketrommel. Vår enkel standardhytte har tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i fellesarealene. Denne hytta har også eget inngjerdet uteareale, som gir dere en privat og skjermet plass å slappe av.

Den største hyttekategorien har egne naust i underetasjen, hvor dere som leier hytta kan leie båter slik at dere kan utforske Hardanger på egen hånd. Både robåter og motorbåter står også tilgjengelige til leie for alle våre gjester.

Dersom dere har behov for parkering har vi gode muligheter for leie av parkeringsplass for MC, bil, buss og alt i mellom.      

Ta med deg kjæresten og barna til eventyrlige Hardanger for en nasjonalromantisk Norgesferie, som byr på alt fra sightseeing i nydelige omgivelser til aktiviteter som RIB og toppturer.

Kontakt oss i Kjærtveit Camping og lei en av våre avslappende hytter midt i hjertet av Hardanger!