Overnatting i hytter i Hardanger

Overnatting i hytter i Hardanger

Vil du bo i en hytte hvor du kan se ut over vakre Hardanger? Book et opphold i en av de sjarmerende hyttene vi har tilgjengelig hos Kjærtveit Camping. Våre hytter i Hardanger tilbyr en unik mulighet til å våkne opp til en fortryllende utsikt over Hardangerfjorden, med enkelte av våre hytter liggende helt nede ved vannkanten.

Kjærtveit Camping utgjør et ideelt valg for hytter i Hardanger, da det ligger kun et steinkast fra Eidfjord sentrum og dets mangfoldige fasiliteter. Nyt den unike kombinasjonen av beliggenhet nær sentrum samtidig som du befinner deg midt i naturens ro, med fjell og fjorder på alle kanter. I tillegg er campingplassen strategisk plassert ved inngangen til den populære lakseelva Eio. For fiskeentusiaster kan vi derfor tilby fiskekort fra 01. juli til 15. september.

Ditt opphold i våre hytter i Hardanger blir ikke bare et sted å sove – det blir et eventyr i fantastiske omgivelser. Ta en spennende RIB-tur på fjorden, eller nyt rolige spaserturer i magisk norsk natur. Uansett hva du foretrekker, står naturopplevelsene i kø i nærheten av Kjærtveit Camping.

Hytter med plass til hele familien

Med omtrent 85 sengeplasser fordelt på 9 leiligheter, 4 hytter, og enkeltrom, har vi overnattingsmuligheter for både enkeltpersoner og større grupper. Ønsker du en mer tradisjonell campingopplevelse, tilbyr vi også 60 oppstillingsplasser for campingvogner og 10-15 teltplasser.

Vårt utvalg hytter i Hardanger er delt i to kategorier for å tilfredsstille ulike behov. 'Gamlastovo' tilbyr en koselig atmosfære for 2 personer med enkel standard, mens våre romslige hytter med høy standard er perfekte for grupper på opptil 7 personer. Selv om vi er opptatt av at du skal få en avslappende overnatting og en autentisk naturopplevelse, er likevel alle våre hytter utstyrt med moderne utstyr som kjøkken og wifi for å sikre et komplett og behagelig opphold.

For de som velger vårt mest luksuriøse hyttealternativ, er det inkludert funksjonaliteter som vaskemaskin og tørketrommel. 'Gamlastovo'-hytta gir tilgang til disse fasilitetene i fellesområdene, samt et privat inngjerdet uteareal for avslappende stunder i fred og ro. Den største typen hytter tilbyr også tilgang til egne naust, og gir dere muligheten til å leie båter for uforglemmelige eventyr på Hardangerfjorden. Med både robåter og motorbåter tilgjengelig, er det enkelt for våre gjester å utforske det flotte Hardanger har å by på.

For gjester som trenger parkering, tilbyr Kjærtveit Camping gode parkeringsmuligheter, både for MC, bil og buss. Ta med familien til våre eventyrlige hytter i Hardanger for en uforglemmelig Norgesferie, rik på både nasjonalromantiske opplevelser og spennende aktiviteter som RIB-turer og toppturer i Hardangers utrolige omgivelser.

Book et opphold i en av våre hytter i dag og opplev alt Hardanger kan tilby.

Familiegård i Hardanger med hytter og leilighet

Bare 20 minutter fra Kjærtveit Camping, ligger idylliske Ulsnes gard, et ekte gårdsbruk i hjertet av Hardanger. Her kan du oppleve det autentiske gårdslivet med sauer, hester, og en sjarmerende liten frukthage. Ulsnes Gard er det perfekte overnattingsstedet for natur- og dyreelskere, samt for de som ønsker å oppleve det tradisjonelle norske gårdslivet.

På Ulnestunet tilbyr vi tre koselige hytter som byr på ulike bruksområder. To er til å sove i, den siste inneholder kjøkken og toalett. Med totalt 6 sengeplasser fordelt på hyttene, er dette et ideelt valg for familier eller små grupper som søker en fredelig og naturnær opplevelse. Hyttene er omgitt av fantastisk natur, og gir deg muligheten til å koble av og nyte de rolige og flotte omgivelsene.

For de som foretrekker overnatting med mer vant komfort og nyere utstyr, anbefaler vi Ulsneskjedlaren. Dette er en leilighet med tre sengeplasser, tilgang til kjøkken, bad TV og WiFi, som kombinerer hjemmekomfort med den vakre beliggenheten i Hardanger. Den er perfekt for par eller små familier som ønsker et mer selvstendig og moderne overnattingsalternativ.

Kontakt oss i Kjærtveit Camping og lei en av våre avslappende hytter midt i hjertet av Hardanger for en ferie i naturskjønne omgivelser! Våre overnattingsmuligheter gir deg en unik mulighet til å oppleve norsk natur og kultur på sitt beste.

Bestill hytte eller leilighet på idylliske Ulnes gard i dag.