Overnatting nær Trolltunga

Overnatting nær Trolltunga

Skal du besøke Trolltunga i ferien? Ta turen til idylliske Hardanger og besøk oss i Kjærtveit Camping og overnatt nær Trolltunga.

Hos oss i Kjærtveit Camping kan du benytte deg av fantastisk overnatting via campingvogn, hytter eller leiligheter. Du kan også bestille overnatting på Ulsnes gard. Alle våre hytter og leiligheter er utstyrt med alle fasiliteter - nettopp for å sørge for komfort mens du gjør deg klar for å oppleve Trolltunga.

Vi har besøkende året rundt da naturopplevelsene er like fantastiske uavhengig årstidene. Vi er en tredje generasjon familiebedrift, og har bevart alle tradisjoner siden vår oppstart.

Er du en som ønsker en fysisk utfordring som belønnes med en vakker utsikt over vann og fjell? Fjellutspringet Trolltunga ligger 1100meter over havet og gir deg et unikt perspektiv over Ringedalsvatnet, som ligger 700 meter lenger ned.

Idyllisk overnatting

Hvis du ønsker å overnatte i nære Trolltunga er Kjærtveit camping ideelt, da Skjeggedal, startpunktet for gåturen opp til Trolltunga kun ligger en times biltur unna. Fra Eidfjord kan det også bookes busser som tar dere direkte til Skjeggedal, perfekt forstørre reisefølger som ønsker å bestige Trolltunga sammen.

I nydelige Hardanger kan du overnatte nære vannkanten og klatre deg opp i skyene dagen etter!

Overnatting er viktig for lange turopplevelser

Selve gåturen opp til Trolltunga er ansett som svært krevende og vil for de fleste ta i underkant av 11 timer tur- retur, dersom du er i normalt god fysisk form. Fra Skjeggedal er turen rundt 28 kilometer og den anbefales som en dagstur, så niste og gode klær anbefales på det sterkeste. Stien er godt markert og underveis vil dere møte på mange gode rasteplasser, hvor dere kan spise lunsj og hvile.

Hos oss har du overnattingsmuligheter for grupper og kort avstand til matbutikker og turområder, slik at dere kan stille godt forberedt til klatre opp til toppen på Trolltunga.

Book deres neste overnatting hos oss og forbered dere på å bestige et av Norges mest kjente og krevende fjell!

Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av vår lokalkunnskap i forkant slik at du er best mulig forberedt. Du kan også ta kontakt helt uforpliktende for spørsmål i forbindelse med overnatting nær Trolltunga.

Ta kontakt med oss for å booke din neste ferie!